10 mellomstore poteter, delt i to
5 gulrøtter
1¼ ss melke og soyafri smør
2½ ss glutenfrittmel
3¾ dl glutenfri havremelk
⅔ ts salt
⅓ ts pepper
⅔ brokkoli / asparges
1000 g torskefilet
⅔ ts salt
⅓ ts pepper
125 g melkefri og soyafri mozarella
1¼ ss frisk timian
Sett stekeovnen på 200 °C .
Del potet i tykke skiver og kok til de
er ferdige, i ca. 10 minutter.
1.
Skrell gulrot og skjær i biter. Kok gulrotbiter myke i lettsaltet
vann i 10 minutter. Sil fra vannet, og la bitene dampe seg tørre.
2.
Smelt smør i en kjele, og rør inn mel og melk til en tykk saus.
Vend inn gulrotbitene, og smak til med salt og pepper.
3.
Rens brokkolien og skjær den i buketter. Kok brokkoli i lettsaltet
vann i 2 minutter.
TIPS: Brokkoli kan byttes ut mot asparges eller bønner.
4.
Smør en ildfast form og legg fiskestykkene oppi. Krydre med salt
og pepper, og legg på mozzarella og timian. Stek midt i ovnen til
fisken er gjennomstekt og osten er smeltet. Det tar ca. 8
minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar