tirsdag 2. september 2014

cokies med karamellkjerne/ sjokolade

150 g mykt melkefritt smør                      
200 g kokos-sukker  
2 store egg
225 g glutenfritt mel
60 g kakao
1 1/2 ts bakepulver
ca 12 stk melkefrie karameller
12 ruter med 70% melke-fri sjokolade
litt melis/sukrinmelis
  • Smør og sukker piskes hvitt og luftig
  • Tilsett ett og ett egg, rør godt mellom hvert egg
  • sikt sammen resten av det tørre og tilsett, rør ikke for mye.
  • form ca 1 ss deig til en kule og press den litt flat
  • leg en karamell / sjokolade (strl smørbukk) ,brett inn kantene og form til en litt flat bolle
  • pass på at hele karamellen er dekket.
  • Vend bollen i melis og sett den på bakepapir
Stekes på 180 grader i ca 12 min 
Avkjøles på rist og spis gjerne når dem enda er litt varme og karamellkjernen er flytende.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar