fredag 21. mars 2014

Glutenfri brownie

Snart helg og besøk av foreldrene mine 
Da blir det baking på oss og gutten har lenge ønsket seg brownie..så da var det på tide å prøve seg på det ;)
Og den ble helt ærlig MYE bedre enn den vanlige :)


Glutenfrie brownies

3 egg
320 gr sukker
100 g mørk sjokolade, gjerne 70 %  
50 gr mørk bake kakao 
 50gr sukker
175 g smør
1,5 dl lys glutenfri melblanding 
160 g Hakkede mandler

1. Pisk egg og 320 g sukker til eggedosis i noen få minutter.
2. Smelt smør og sjokolade, kakao og 50 g sukker over vannbad. 
3. Ha sjokoladeblandingen i eggedosisen og vend godt inn. Ikke pisk det, men bruk f.eks en slikkepott og vend blandingene sammen med lette, store bevegelser.
4. Sikt over melet og kakaoen og vend det godt inn.
5. Ha i hakkedemandler. 
6. Hell i en liten bakepapirkledd langpanne, og stek på 175 C i 45 minutter. midt i ovnen
7. Avkjøl browniesen. (Om du klarer å vente så lenge!) Den er faktisk aller best når den er litt kald. 


Verdt å prøve for ALLE, for den var god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar