tirsdag 28. august 2012

uhell kommer aldri alene..

Har vært en kanonfin DAG for meg og barna.. helt til klokken ble 19 !
Ivrig i strikking og en glimrende (trodde jeg ) Idè, glemte jeg av klokka. helt til jeg oppdager at Lillegutt på 2år sitter med maisboksen i fanget og slurper i seg mais.. som skulle på pizzaen! (som skulle vært i ovnen!!) Så der hoppet jeg opp for å lage deigen og steike kjøttet, reddet siste rest av mais (jaa vi er jo familie og kun kjennfolk :P )  så ble det en fin pizza som luktet himmelsk!
 klokken ble 20 og lillebror såv, fremdelse ivrig i strikkingen, men med ett oppdaget jeg at.. Eh.. var dette så glimrende idè??? hvor hadde jeg i min villeste fantasi tenkt at dette skulle bli?? Med ett skjønte jeg faktisk ikke opp ned eller noe på strikkinga!!
Samtidig så roper Lillegutt: Nattus,Nattus!!!! (som da betyr faktisk Rasmus ;) Da hadde lillebror våknet av spillinga av Lillegutt uten ett ord, og var på tur ut av dobbelsenga ,krabbende lydløs.. og panikken i hodet mitt "NEIII ikke i gulvet!!!!.. rakk det akkurat :D !
Så kom jeg på Pizzaen, Lillebror på gulvet og ut med pizzaen. Samtidig som jeg maltrakterte pizzaen med vår dyrebare pizzaskjærer som ikke funker??( tydeligvis ikke skarpeste kniven i skuffa :P) så hører jeg et dunk i gulvet med et lite " Åh neii ..." fra Lillegutt. Snur meg og ser en brun sky og to gutter innimellom alt det brune. Da den O`store skyen hadde lagt seg, ser barna mine så fine ut på det nyvaska kjøkkengulvet, og den nymalte reoln,var ..eh..brun..
Ja der var det en hel pose O`boy til lufting .
Jaja opp med alt og støvsug. Ringer etter barna , får bare tak i en av dem og begge er ute etter innetid.
Med godt mot starter jeg kvelden, etter barna er kommet inn..

 hun hadde plukket blåbær.. hehehehe

3 kommentarer: