tirsdag 20. september 2011

livet i repeat...

Er fryktelig trist å få vite at enkelte mennesker ALDRI forandrer seg. Det virker bare som at livet går i repeat for hver gang man skal/prøver?  på nytt.
Er egentlig litt lamslått her jeg sitter, har fått vite noe som jeg ble ganske så rystet over :(
Personlig er jeg helt ferdig med den delen av livet mitt, men når jeg sitter igjen med den følelsen at noen bare har fått "æra" over å ta over for meg..blir så trist og lei meg :`( !

Jeg ønsker VIRKELIG ikke at andre ska får samme opplevelse, men så får jeg gang på gang på gang beskjed om at det samme skjer og har skjedd. Blir psykisk sliten av det!!  Alle sier til meg at "det er ingenting du kan gjøre, og du kommet over den tiden..så la det vær...nå er det andre som bare må ta ansvar denne gangen". Huff hadde det bare vært så lett, sitter med dårlig samvittighet at det er flere der ute som skal få oppleve det som jeg gjorde, og ikke minst barna mine <3 ... forferdelig å vite at et nytt menneske skal sitte tilbake med samme spørsmål som jenta mi gjør i dag, om noen år..
Skulle vært så enkelt.. men det er ikke det :(


Alle varme klemmer til DEG som sitter der ute i samme situasjon som det jeg gjorde for 5 år siden... <3 dette fortjener ingen....
Håper du har gode venner og en fantastisk familie som kan hjelpe deg fremover og ut...



2 kommentarer:

  1. Gla i dæ jeinta mi.. <3
    Heilt sant at ingen førtjæn d som du gikk ijønna. E bære utruli gla førr at æ fikk vær dær førr dæ akkorat då. <3
    Hadde æ fådd ett ønske så hadde æ brukt d på dæ å ongan. Sånn at dåkker kunne gløm alt som va.

    SvarSlett
  2. åå takk:)) E bare så gla du va heime å at æ klarte å komme mæ over tel dæ.. vil ikkje tenke på ka som hadde skjedd vess æ ikkje hadde kommen mæ ut..:( evi takknemmeli før dæ <3

    SvarSlett