100g kokosolje/Blå melange
3 dl kokossukker(røres luftig sammen)
2 egg piskes inn ett og ett8 dl glutenfrie havregryn (kan vannes en halvtime før man tilsetter det)
1 dl glutenfritt lyst mel
2 ts bakepulver
2 ts bakepulver
2 ts Vaniljesukker
hakket sjokolade, nøtter og tørket frukt kan brukes
Pisk kokosolje/melange og sukker sammen
Pisk kokosolje/melange og sukker sammen
Tilsett eggene.
Bland mel, bakepulver og sukker. Bland i det tørre.
Tilsett så havregryn og Rør godt for hånd.
Legg teskjeklatter på bakeplaten med god plass mellom kakene, siden de
renner utover.
Stek ca 10-15 min på 180 grader.
Dersom du ønsker de enda søtere, kan du dyppe den ene siden i
smeltet sjokolade :-)
Bland mel, bakepulver og sukker. Bland i det tørre.
Tilsett så havregryn og Rør godt for hånd.
Legg teskjeklatter på bakeplaten med god plass mellom kakene, siden de
renner utover.
Stek ca 10-15 min på 180 grader.
Dersom du ønsker de enda søtere, kan du dyppe den ene siden i
smeltet sjokolade :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar