onsdag 5. mars 2014

Havrekjeks

Oppskrift på  havrekjeks Uten mek, gluten og nesten helt sukkerfri




100g kokosolje/Blå melange
3 dl kokossukker(røres luftig sammen)
2 egg piskes inn ett og ett8 dl glutenfrie havregryn (kan vannes en halvtime før man tilsetter det)
1 dl glutenfritt lyst mel
2 ts bakepulver
2 ts Vaniljesukker


hakket sjokolade, nøtter og tørket frukt kan brukes

Pisk kokosolje/melange og sukker sammen
Tilsett eggene.
 Bland mel, bakepulver og sukker. Bland i det tørre.
Tilsett så havregryn og  Rør godt for hånd. 


Legg teskjeklatter på bakeplaten med god plass mellom kakene, siden de
renner utover.

Stek ca 10-15 min på 180 grader.

Dersom du ønsker de enda søtere, kan du dyppe den ene siden i
smeltet sjokolade :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar