tirsdag 18. mars 2014

Uten + med gluten og melkefrie Hamburgerbrød

Glutenfrie Hamburgerbrød

Ca 400-450 gr Glutenfritt mel
1 ts fiberhusk
15 gr tørrgjær
litt sukker
litt salt
litt av ønsket krydder
1 Egg

Bland egg,melk og fiberhusk + gjær (ca 37 grader)
Bland så det tørre og elt godt. spe på med mer melblanding hvis deigen blir for klissete.

Heves i ca 1 time under plast



















Vanlige Hamburgerbrød

Ca 500 gr Hvetemel/annet mel
80 gr Olje
litt salt
litt sukker
1/2 pakke gjær
2,5-3 dl havremelk / melk (ca 37 grader)

 Bland alt sammen godt
 og heves i ca 30-60 min.
Lag små boller og trykk litt flat.
Etterheves i ca 1 time og pensles med vann/egg/olje/melk
strø sesamfrø over.

Stekes i ca 15 min midt i ovnen.











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar