Ca 400-450 gr Glutenfritt mel
1 ts fiberhusk
15 gr tørrgjær
litt sukker
litt salt
litt av ønsket krydder
1 EggBland egg,melk og fiberhusk + gjær (ca 37 grader)
Bland så det tørre og elt godt. spe på med mer melblanding hvis deigen blir for klissete.
Heves i ca 1 time under plast
litt sukker
1/2 pakke gjær
2,5-3 dl havremelk / melk (ca 37 grader)
Bland alt sammen godt
Bland alt sammen godt
og heves i ca 30-60 min.
Lag små boller og trykk litt flat.
Etterheves i ca 1 time og pensles med vann/egg/olje/melk
strø sesamfrø over.
Stekes i ca 15 min midt i ovnen.
Etterheves i ca 1 time og pensles med vann/egg/olje/melk
strø sesamfrø over.
Stekes i ca 15 min midt i ovnen.




Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar